Συμβουλευτική
Τόκοι καθυστέρησης επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου Φ.Π.Α.

Τόκοι καθυστέρησης επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου Φ.Π.Α.

Τόκοι καθυστέρησης επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου Φ.Π.Α.

Το δικηγορικό γραφείο Taliaki & Associates Law Offices, στενός και καθημερινός συνεργάτης της Lindra Consulting, κατάφερε να επιτύχει μια πρωτόγνωρη απόφαση στο Συμβούλιο Της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα αιτήθηκε επαναφορά των πραγμάτων στην προηγούμενη κατάσταση. Τόκοι λόγω καθυστέρησης επιστροφής πιστωτικού υπολοίπου Φ.Π.Α.

Πρόκειται για μια απόφαση που υπογράφει την ικανότητα των συνεργατών της Lindra Consulting, την ικανότητα ιδιαίτερα της κας Ταλιάκη Γιούλης, σε οποιουδήποτε είδους δικαστική διαμάχη ακόμη και με το Δημόσιο.

Μέχρι σήμερα το δικηγορικό γραφείο Taliaki & Associates Law Offices, έχει επιτύχει πολλές αποφάσεις, μεγάλων ποσών (εκατομμυρίων ευρώ) υπέρ των πελατών της με αντίδικο το Δημόσιο αλλά αυτή η απόφαση αποτελεί ΣΤΑΘΜΟ διότι στον πελάτη – φορολογούμενο και το ΦΠΑ του επιστράφηκε, όταν αδίκως το είχε καταβάλει αλλά και δε βγήκε ζημιωμένος για το χρονικό διάστημα που του παρακρατήθηκε το ποσόν (εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ) από το Δημόσιο αφού του επιδικάστηκαν νόμιμοι τόκοι.

Με τους κατάλληλους συνεργάτες μας, κάθε δίκαιο αίτημα του πελάτη μας μπορεί να ικανοποιηθεί.

Ρωτήστε μας.