ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ-M.M.E.

Από τη συνάντηση μας στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.

Ένα project μοναδικό για την Ασφαλιστική Αγορά αλλά και για την Ασφαλή Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Από την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου ”Απλά Μαθήματα Ρητορικής” του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Μελετώντας με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΘ Ηρακλής κ. Σταματίου Γεώργιο Πιθανά Σενάρια για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Συνεταιρισμού


Από την παρουσίαση του βιβλίου ”Απλά Μαθήματα Ρητορικής” του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη

Έντυπα μέσα

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης το λογισμικό του IFAAcademy

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Κυβέρνησης έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η μεθοδολογία και το λογισμικό του IFAAcademy και του κ. Παναγιώτη Λελεδάκη για τη διαχείριση ασφαλίσιμων κινδύνων επιχειρήσεων. Στις 4 Νοεμβρίου, ο κ. Π. Λελεδάκης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με την σπουδαιότητα της ορθής διαχείρισης των κινδύνων των επιχειρήσεων και ειδικά των ασφαλίσιμων κινδύνων. Συμφώνησαν ότι είναι κρίσιμης σημασίας για την κοινωνία, καθώς εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και κατά συνέπεια εξασφαλίζονται φόροι, εισφορές και πολύτιμες θέσεις εργασίας. Στη συνάντηση με τον Υπουργό παραβρέθηκε και ο ασφαλιστικός σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Λίνδρας, πτυχιούχος “B.R.M.A- Business Risk Management Architect” του IFAAcademy, ο οποίος έφερε σε επαφή τον κ. Λελεδάκη με τον Υπουργό.

Ραδιόφωνο

Ραδιοφωνική συνέντευξη για τα ανασφάλιστα οχήματα

Ραδιοφωνική συνέντευξη για τα τέλη κυκλοφορίας 2020

Ραδιοφωνική συνέντευξη για το συνταξιοδοτικό

Τηλεόραση

Τηλεοπτική συνέντευξη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV