Συμβουλευτική
Πόλεμος – Αντίδραση

Πόλεμος – Αντίδραση

Πόσο αδύναμος είναι ο άνθρωπος μπροστά στον πόλεμο. Η μεγαλύτερη φρίκη που μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή μας. Κι όμως τίποτε δεν είναι απίθανο, τίποτε δεν είναι τελικά πολύ μακρινό.

Στις 20/01/2022 δημοσιεύσαμε στο άρθρο μας Global Risks τους παγκόσμιους κινδύνους που προέκυψαν από το World Economic Forum, που πραγματοποιήθηκε στις 17/01/2022 και πουθενά δεν υπήρχε αναφορά για έναν επικείμενο πόλεμο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα οπλιστεί το χέρι του Πούτιν.

Κι όμως οι αποχρώσες ενδείξεις έδειχναν μια δύσκολη χρονιά, παρόλο τον ενθουσιασμό της ιδιωτικής οικονομίας για ανάπτυξη εργασιών, λόγω της επικείμενης καταστολής της πανδημίας.

Η Lindra Consulting μετά από έντονες μελέτες της παγκόσμιας κατάστασης, γεωπολιτικής και οικονομικής, σταθμίζοντας τα στοιχεία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, προετοίμασε όλους τους πελάτες της για την επόμενη μέρα.

Οι πελάτες μας θωρακίστηκαν κατάλληλα για όλους του κινδύνους, παλιούς, γνωστούς, άγνωστους και αναδυόμενους.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα χρηματοοικονομικά προϊόντα, τηρήθηκε αμυντική στάση και ευκολία ρευστοποίησης, με αποτέλεσμα όλοι μας οι συνεργάτες και πελάτες να μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και το σενάριο του παγκόσμιου πολέμου με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι που ακόμη και σε μια τέτοια συγκυρία είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις.

Lindra Consulting ο σύμμαχος σας για πάντα.

Lindra Consulting your Ally for Life.