ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Η ασφάλιση υγείας πιο επείγουσα από ποτέ!!!

Η ασφάλιση υγείας πιο επείγουσα από ποτέ!!!

Ο covid_19 δυστυχώς συνεχίζει να είναι εδώ και μάλιστα δείχνει τη δύναμη του με ένα νέο κύμα πολλών κρουσμάτων και θανάτων. Φανταστείτε ότι είναι ακόμη η αρχή του χειμώνα.

Η κυβερνήσεις παγκοσμίως καλούν τους πολίτες τους, να εμβολιαστούν διότι τα lock downs είναι πλέον ανέφικτα για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Τα δημόσια συστήματα υγείας πιέζονται και ιδιαιτέρως το ελληνικό. Έχει μάλλον ξεπεράσει τα όρια του, αφού ασθενείς πεθαίνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων, πριν προλάβουν να καταλάβουν μια θέση σε Μ.Ε.Θ.

Οι υπόλοιπες ασθένειες όμως είναι εδώ, τα ατυχήματα συνεχίζουν να συμβαίνουν. Τι θα κάνει όποιος από εμάς αρρωστήσει εκτός από covid_19 ή έχει κάποιο ατύχημα που χρήζει νοσηλείας;

Μάλλον θα απευθυνθεί στις ιδιωτικές κλινικές και εκεί γεννάται το ερώτημα: Πόσοι μπορούν να πληρώσουν τα υπέρογκα νοσήλια που χρεώνουν; Πόσοι μπορούν να ανταποκριθούν στις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για μια μικρή ΄ή μέση νοσηλεία; Πολύ λίγοι.

Η λύση ονομάζεται ασφαλιστήριο υγείας και στη Lindra Consulting έχουμε το ασφαλιστ΄ηριο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και στο οικονομικό σας προφίλ. Με λίγα χρήματα, σχεδόν 1,5 – 2,00 ευρώ ημερησίως μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το ιδιωτικό σύστημα υγείας χωρίς να σας απασχολεί το κόστος οποιασδήποτε ιατρικής πράξης. Έξτρα υπηρεσίες, όπως επείγουσες αερομεταφορές, νοσηλεία στο εξωτερικό που δεν εγκρίνει ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., είναι κάποιες έξτρα υπηρεσίες που παρέχονται μαζί με την πρόσβαση σας στο ιδιωτικό σύστημα υγείας.

Δεν είναι πλέον ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, είναι ΑΝΑΓΚΗ.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας επισκεφθείτε το site μας: lindras.com