Ασφάλιση Εταιρειών & Ιδιωτών

Ασφαλιστικά  προϊόντα που μόνο εδώ θα βρείτε

  • Ασφαλίσεις ιδιωτών – οικογενειών.
  • Ασφαλιστικά προϊόντα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.
  • Ασφάλειες όλων των κλάδων στις καλύτερες τιμές.
  • Διεθνείς ασφαλίσεις.
  • Τοπικές ασφαλίσεις παντού στον κόσμο.
  • Ιδιαίτερα και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα.
  • Ασφάλειες που δεν υπάρχουν στην κοινή ασφαλιστική αγορά.

Πως το καταφέρνουμε αυτό;                        

Η πολύχρονη πείρα μας, το μεγάλο μας χαρτοφυλάκιο, η πρόσβαση μας σε διεθνείς και μοναδικές αγορές, σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να επιλέξετε ασφαλιστικά προϊόντα που ίσως να μην μπορείτε να τα βρείτε αλλού.

Η μοναδική μας ιδιότητα του ασφαλιστικού μεσάζοντα για Κύπρο και Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που έχουν δραστηριότητα και στις 2 χώρες να έχουν το καταλληλότερο ασφαλιστικό προϊόν.

Η εμπειρία μας σε διεθνείς ασφαλίσεις, (Παναμά, Βραζιλία, Γερμανία, Ελβετία, Νότιο Αφρική, Αυστραλία, Ινδία κ.α.) σας εγγυώνται ότι με τις συνεργασίες που έχουμε παντού στον κόσμο μπορούμε να προσφέρουμε τοπικές ασφαλίσεις που δεν μπορούν να καλύψουν οι διεθνείς.

Η πρόσβαση μας σε ιδιαίτερες ασφαλιστικές αγορές καθώς και στους περισσότερους Αντασφαλιστές παγκοσμίως, μας δίνουν τη δυνατότητα σχεδιασμού μοναδικών ασφαλιστικών προϊόντων που δεν θα μπορούσατε να βρείτε σε καμία ασφαλιστική Αγορά. Ασφαλίσεις ιδιαίτερες, μοναδικές που δεν υπάρχουν πουθενά μπορούμε να τις σχεδιάσουμε και να τις πραγματοποιήσουμε. Άλλωστε ήδη το έχουμε κάνει για πελάτες μας που είχαν μεγάλη δυσκολία να βρουν το ασφαλιστικό προϊόν που χρειάζονταν και σε κάποιους ήταν αναγκαίο για την τοποθέτηση τους σε νέες αγορές.

Ιδιαίτερες αστικές ευθύνες, επαγγελμάτων, προϊόντων, κλάδων επαγγελματιών κ.α. που δεν καταφέρατε μέχρι σήμερα να ασφαλίσετε, έχουμε τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε.

Ο συνδυασμός της αντικειμενικής συμβουλευτικής μας, με την πρόσβαση μας σε όλη την Ασφαλιστική Αγορά μας καθιστά μοναδικούς στο είδος μας.

Μία συνάντηση μαζί μας, μόνο όφελος μπορεί να σας προσφέρει.